Privacyverklaring Bos en Enk

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website www.bosenenk.nl hierna te noemen "de website", en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de wettelijke eisen zoals voorzien in de EU-regelgeving vanaf 25 mei 2018.

Doelstelling van de website is het verstrekken van informatie aan de leden van de "VvE Bos en Enk" danwel het onderling communiceren door de leden, waarbij informatie ook getoond kan worden in een afgesloten website gedeelte dat alleen toegangelijk is voor leden van  de VvE die de beschikking hebben over login-gegevens.

Daarnaast verstrekt deze website enige informatie aan bezoekers van deze website (niet zijnde leden van de VvE Bos en Enk) die op enigerlei wijze op deze website zijn terecht gekomen. Deze groep noemen wij hierna de "bezoeker".. De bezoeker heeft geen toegang tot het afgesloten gedeelte van de website.

Invullen van formulieren via de website
Als u, als zijnde consument en/of lid vande VvE Bos en Enk, een contact- of aanmeldformulier of op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Social Media
Op de website zijn geen koppelingen naar Social Media.

Klikgedrag en bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Gebruik van cookies
Ter info: Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van een website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen onder andere verschillende opvragingen van pagina's van een website gecombineerd worden en het gedrag van gebruikers analyseren. U kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van een website kan beperken.

Diensten van Google
Onze website maakt gebruik van bepaalde diensten van Google waarbij gebruik kan worden gemaakt van cookies en andere technieken, zoals Google Analytics, om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op hun servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Websites van derden
Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Recht van inzage, verbetering, schrapping, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid
De bezoeker van de website heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen. Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de bewoner gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klacht
De bezoeker van de website beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

 

 

Locatie